Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί λίγες εβδομάδες η κυκλοφορία του Redout II

*
Η Saber Interactive και η 34BigThings ανακοίνωσαν ότι το Redout II δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου 2022, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Το λανσάρισμά του σε PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store) μεταφέρεται για τις 16 Ιουνίου. Η ομάδα ανάπτυξης απολογείται, λέγοντας ότι χρειάζεται λίγο ακόμα χρόνο προκειμένου να προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία.

Το παιχνίδι είναι συνώνυμο της ταχύτητας. Το Redout II αποτελεί φόρο τιμής στα κλασσικά classic arcade racing games και είναι η συνέχεια του βραβευμένου Redout, όπου οι αγώνες οδήγησης σε ερημωμένες τοποθεσίες της Γης είναι ένα απο τα πλέον δημοφιλή σπορ του γαλαξία. Εκτός από το single-player campaign, με ένα career mode θα περιλαμβάνει εκατοντάδες events σε 36 διαδρομές, θα υπάρχει και competitive multiplayer με τη συμμετοχή 12 παικτών. Το λεπτομερές σύστημα χειρισμού, οι πολλαπλές επιλογές διαμόρφωσης του hovership και το εκπληκτικό soundtrack κάνουν το Redout II ένα premier anti-gravity racer.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*